GO-RO CAR Exclusive

+36 30 338 0198 / +36 30 748 8968 (english)

BÉRLÉSI FELTÉTELEK

HATÁLYOS: 2018. JÚNIUS 1.

KORHATÁR ÉS VEZETŐI ENGEDÉLY

A gépjárműbérlés feltétele minimum B  kategóriás jogosítvány és minimum a 21. év betöltése. Ezen felül a bérlő legalább 1 éve érvényes vezetői engedéllyel, valamint személyi igazolvánnyal / útlevéllel kell, hogy rendelkezzen. A nem latin betűkkel kiállított vezetői engedéllyel rendelkezők számára nemzetközi vezetői engedély is szükséges.

MÁSODVEZETŐ

A gépjárművet kizárólag azon személy(ek) vezetheti(k), aki(k) a bérleti szerződésen szerepel(nek).Másodvezető/másodvezetők megjelölésére lehetőség van megrendeléskor, mely díjtalan. A bérlő és a másodvezető(k) meg kell, hogy feleljenek az “Általános bérleti feltételek”-ben foglalt feltételeknek.

BÉRLETI DÍJ

A minimális bérleti időtartam 1 nap (24 óra). A bérleti díj – amennyiben ettől eltérő feltételek nem kerülnek külön jelzésre – tartalmazza:

 • Belföldi és külföldi használatot (km korlát: átlag napi 250 km), kivéve nem támogatott országok (az engedélyezett országok listájáért kattints ide)
 • Kötelező biztosítás, baleseti és súlyadót
 • Casco biztosítás
 • Szervizköltséget (a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért a bérlő felel)
 • Autó külső és belső tisztítását, vegyszeres kárpittisztítás nélkül. (a nem rendeltetésszerű használatból eredő szennyeződések tisztítása a bérlőt terheli)
 • Évszaknak megfelelő gumigarnitúrát
 • Ügyfélszolgálatunk Non-stop elérhetőségét
 • Átadáskor a teli üzemanyagtartályt (75L) (az autót leadásakor szintén kérjük teletankolni)

A bérleti díjak nem tartalmazzák az üzemanyagot, a nem rendeltetésszerű használatból eredő javítási költségeket, és minden egyéb, a bérlet során felmerülő egyéb költséget. 30 percen túli késedelmes vissza hozatal esetén plusz egy bérleti nap kerül felszámításra.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Fizetés történhet készpénzzel vagy átutalással.

KI- ÉS VISSZASZÁLLÍTÁS

Háztól-házig szolgáltatásunk 10 napos bérléstől vehető igénybe! Igény esetén a szolgáltatás díja a távolság függvényében egyedileg kerül megállapításra. *Budapesten valamint Dunakeszin és vonzáskörzetében.

PÓTDÍJ HIÁNY ESETÉN

Hiány esetén az alábbi díjak kerülnek felszámításra.

 • gépjármű dokumentumai (forgalmi engedély, zöldkártya), rendszámtábla hiánya esetén: bruttó 36.000 Ft
 • gyári kulcsok elvesztése esetén: bruttó 143.000 Ft
 • sérült vagy hiányzó navigációs rendszer esetén: bruttó 51.000 Ft
 • láthatósági mellény hiánya esetén: bruttó 600 Ft
 • KRESZ-csomag (elakadásjelző háromszög, egészségügyi csomag) hiánya esetén: bruttó 7.100 Ft

ÚJRATANKOLÁSI SZOLGÁLTATÁS

A bérautók tele tankkal kerülnek átadásra, az esetleg hiányzó üzemanyagrész a bérlet végén az újratankolási szolgáltatás díjával (bruttó 5.000 Ft) együtt felszámításra kerül.

ADBLUE ÜZEMANYAG ADALÉK

Járműveink AdBlue üzemanyag adalékkal működnek, amelyet szintén a bérlőnek kell visszatöltenie visszaadáskor!

BIZTOSÍTÁS

A bérleti díj tartalmazza a kötelező, valamint a teljes körű törés és lopás elleni biztosítást.
Casco biztosítás önrésze 10%, de minimum 200.000 Ft, káreseményenként.

A bérlő anyagi felelőssége önhibás törés -, üveg -, felni és lopás kár esetén a helyreállításának 10%-ig – minimum 200 000.-Ft-ig – terjed.

A biztosítás nem fedezi a gumiabroncsok, antenna, küszöb, tető sérüléseiből, a nem megfelelő üzemanyag-használat okozta meghibásodásból eredő, illetve semmilyen, a beltérben keletkezett kárt.

KÜLFÖLDRE UTAZÁS

Amennyiben a gépjárművel el kívánja hagyni az országot, ezt átvételekor feltétlenül jeleznie kell. A bérelt gépjárművel a belépés a következő országokba engedélyezett: Az Európai Unió területe, Svájc, Szerbia, Montenegró, Bosznia Hercegovina.

KIEGÉSZÍTŐ FELSZERELÉSEK

Az alábbi kiegészítő felszerelések igényelhetők előzetes megrendelésre 2 000 – 4 000 Ft / kiegészítő / nap áron, a rendelkezésre állás függvényében:

 • Ülésmagasító
 • Baba- és gyermekülés
 • Inverter
 • Mini hűtő
 • Hólánc
 • Tetőcsomagtartó
 • Tetőbox (4 000 Ft / nap)
 • Kerékpár szállító (4 000 Ft / nap)

OBJEKTÍV FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

Magyarországon a közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvény módosításának 2008. május elsejei hatályba lépésével a gépjármű tulajdonosa/üzemben tartója felelőssé tehető a tulajdonában lévő gépjárművel elkövetett szabálysértésekért. A hatóság a közlekedési szabályok megsértését különös szigorral szankcionálja. Kérjük, hogy tartsa be a sebességkorlátokat és a KRESZ egyéb előírásait!

A jogszabály alapján az autókölcsönzőkre kötelezettség hárul, mely szerint a bérleti szerződés mellékletét képező bizonyító erejű okirattal (nyilatkozat) bizonyítani kell, hogy az adott időpontban ki használta a gépjárművet. A használó adatait át kell adni a hatóságnak, aki a jogszabály alapján eljár, és gondoskodik a büntetés beszedéséről.

A nyilatkozat a bérleti szerződés érvényességének elengedhetetlen feltétele, és annak bizonyító erejű okirattá válása érdekében a szerződés megkötésével egyidejűleg két tanúnak is hitelesítenie kell. A nyilatkozaton fel kell tüntetni a bérlet pontos kezdő és befejező időpontjait, a hatóság felé a bérlő (használó) felelőssége az e két időpont közötti időtartamra terjed ki. Minden esetben fel kell tüntetni a gépjárművezető pontos adatait, és a lakcímet lakcímkártyával/lakcímbejelentővel igazolni kell. A gépjárművet kizárólag az a személy veheti át, aki a megrendelőn/a foglalásban szerepel.

HÁZI KEDVENCEK

Amennyiben kutyus és / vagy cica is utazik a bérelt járművel, kérem ezt előre jelezze, hogy megbeszélhessük ennek körülményeit!

TAKARÍTÁS

Autóinkat kívül-belül tiszta állapotban adjuk át. 
A bérlés végeztével nem várjuk el, hogy egy hosszú út után, késő esti hazaérkezést követően még autót takarítson.
Ezt átvállaljuk, aminek díja 10 000.-Ft + Áfa.
Átlagosnál nagyobb mértékű szennyezettség (kívül és / vagy belül) esetén extra takarítási díjat számítunk, amely további 10 000.-Ft + Áfa.